onsdag 24 augusti 2011

snart ett år i Rom

Snart har jag bott ett helt år i Rom!!
Eller ja, snart och snart, om 2 månader så är det ett år..
Jag hade sån ångest innan jag flyttade hit då jag ju bott i Florens och mellan spelat i 2 år i Köpenhamn innan jag fick jobb här. Det känns som att det är ett himla hattande fram och tillbaks Italien, Danmark, Italien igen.

Jag menar jag är 32 år (snart 33!) och har ännu inte köpt en lägenhet, utan delar en.. här sitter jag alltså i samma sits som för 10 år sen men med ett mer välbetalt jobb.

..det känns så där..
Det positiva är att jag trivs så himla bra i detta land!

Jag kan inte riktigt se mig själv bo i ett kallt och mörkt vinter Sverige. Var i 2 års chock i DK, vintern tog aldrig slut, man var tvungen att boka en fika med kompisarna 2 veckor i förväg och folk bad uppriktigt om ursäkt om de råkade gå in i en !

Men efter sammanlagt 12 år utomlands så kanske stunden har kommit, ( alla ni som känner mig och som hört detta förr, jag vet.. hemlängtan igen.. ) ska jag ansöka om en tjänst inom företaget i Stockholm eller inte??
Se om jag kan få flytta hem, eller stanna ett tag till och se vad som händer???

1 kommentar:

Daniel sa...

Rom lämnar ingen oberörd. :-) Skulle själv vilja åka dit igen, det finns väl inget som slår en promenad i en centrum en tidig morgon innan trafiken går för fullt.