Om mig

Jag åkte till Florens med en kompis år -00, 4e januari kommer jag ihåg att det var, och skulle plugga i 5 månader på en skola i Florens. Blev kvar i 8 år.
Jag har alltid trivts bra med att bo i Italien, jag gillar deras avslappna öppna stil och framförallt så gillar jag att man tar dagen som den kommer, inte så mycket planerande och funderande innan.
Det andra stora plusset med Italien är vädret, solen, älskar när det är varmt och lider om vintrarna när det är kallt och mörkt.
I 2008 fick jag dock nog av Florens och det faktum att jag inte hittade ett ordentligt jobb som tog mig nånstans (karriärsmässigt) så jag hittade ett jobb i Köpenhamn som fortfarande hade med Italien att göra men var man tjänade en vettig lön och jobbade under normala förhållanden ( I Florens har jag råkat ut för allt möjligt jobbmässigt), men så var det ju då det där med kyla, mörker och för mycket planering i livet. Stannade i Danmark i 2, 5 år sen hittade jag av en slump jobbet här i Rom som jag trivs jättebra med och jag är supernöjd med att ha valt att flytta tillbaks hit igen.
Innan jag flyttade hit så hade jag varit väldigt lite i Rom, det är ju en enormt stor stad och lite halv kaotisk men jag beslutade mig för att göra min stadsdel till mitt hem och sen försöka utgå härifrån hela tiden för att utforska resten av staden.
Jag har mycket kvar att se och hoppas att ni vill hänga med på min utforskning av la bella Roma..